Corona nu?!

14 oktober 2020
Wat we niet wilde is toch gebeurd, een tweede slimme lockdown. Horeca dicht, niet meer dan 30
personen in de openbare gebouwen, visite niet meer dan 3 personen, mondkapjes op etc. we zitten
er weer midden in.

In het onderstaande verhaal van CORONA TOEN?!, waren wij toch al bang hiervoor, we werden te
gemakkelijk en “ons kan niets gebeuren” was de gedachte gang van vele. Daarom gaan we weer strenger worden voor ons zelf. Kijk onze site na voor meer hygiëne en denk daarbij aan onze unieke voetpomp CoVi. Samen overwinnen wij het Corona Virus

Corona toen | 14 maart 2020

Na het ellendige bericht op 14 maart jl., schoot bij iedereen de stress er goed in toen plots alle horeca om exact om 18.00 uur dicht moest, voor een nog onbekende periode. Terwijl de horeca, uiteindelijk 11 weken lang op een houtje moest bijten, deden de supermarkten daarentegen hele goede zaken. Want, het geld dat normaal gesproken werd uitgeven in de horeca, werd nu vooral besteed aan lekkere boodschappen om het thuis gezellig te maken. 

In de eerste periode van de lockdown werden alle regels van de overheid strikt nageleefd: vrijwel iedereen nam voldoende afstand en tijdens het boodschappen doen werden de winkelwagentjes grondig ontsmet. En toen de restaurants weer opengingen, werd alles corona-proof ingericht en er werden direct pompjes neergezet met desinfecterende gel, om handen grondig te kunnen reinigen. 

Wordt niet nonchalant!

Maar, nu de strenge coronaregels steeds meer worden versoepeld en alles bijna weer voelt als het ‘oude normaal’, sluipt de nonchalantie er bij iedereen steeds sneller in. Ook in de restaurants en supermarkten. Waar eerder alle karretjes stuk voor stuk werden gereinigd door het supermarktpersoneel, wordt er nu een krat of tafeltje neergezet met ‘doe-het-zelfspullen’. En datzelfde geldt ook in veel horecazaken en bouwmarkten. 

Gevaarlijk! Want hiermee ligt het risico dat we teruggaan naar de “intelligente lockdown” en dat we alle deuren weer moeten sluiten en nog meer omzet zullen mislopen, op de loer. Of de overheid dan weer zo inschikkelijk is met alle steunmaatregelen en 4000 euro op de rekening? Daar zetten we onze vraagtekens bij…Voorkom dat we met z’n allen weer in deze situatie belanden en pak het slimmer aan met de CoVi. Een handige voetpomp met een effectieve en vrijwel geurloze desinfecterende gel, die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven, die zo steriel mogelijk moeten werken en het virus serieus nemen! 

De voordelen van CoVi:

1. De pomp gebruik je niet met de hand, maar met de voet;
2. Het gebruiken van een voetpomp die niet door handen is aangeraakt, geeft klanten een vertrouwd gevoel;
3. Je hoeft geen losse flessen met desinfectant meer op een tafel te zetten; het ziet er opgeruimd en steriel uit;
4. Het geeft je zaak een professionele uitstraling. Je seint hiermee uit dat je het virus serieus neemt;
5. De CoVi een is een duidelijk en aanwezig apparaat wat staat waar hij voor dient;
6. De bijgeleverde gel heeft een alcoholpercentage van 75% en doodt 99.9% van de bacteriën en virussen;
7. De gel plakt en ruikt niet;
8. Je kunt de CoVi voorzien van een eigen tekst en logo;
9. Geen elektrisch mechanisme, dus geen verlengsnoer of batterijen maar met een simpele voetbeweging.

voetpomp desinfectie gel horeca

Bestel hier de CoVi Voetpomp of hier de desinfecterende handgel en andere hygiëne producten!